+40 21 350 31 81

  bogdan.niculescu@ivar-ro.com

  

Bulevardul Biruintei, nr.139,Oras Pantelimon, Judet Ilfov, Romania

Cap termostatat

Capetele termostatice sunt dispozitive mecanice pentru controlul automat al debitului de apă către corpul de incălzire, datorită unui element termosensibil care reacționează la variațiile temperaturii ambiante.

Peste 180 de modele de supape termostatice IVAR sunt in posesia mărcii Keymark EN 215, care garantează certificarea sistemului de inerție termică scăzută (timp de răspuns < 40 min). Aceste sisteme conțin eticheta energetică TELL.

Certificarea Eurovent Certita este, de asemenea, disponibilă pentru numeroase supape termostatice cu cap T 5000.

Capetele seriei 5000 sunt echipate cu un element lichid și oferă posibilitatea limitării și blocării setării. De asemenea, acestea pot fi alese și in variantele cu senzori la distanță pentru a evita prezența obstacolelor in fața caloriferului și pentru a asigura intotdeauna detectarea optimă a temperaturii ambiante.

In schimb, capul T 1500 are o dimensiune mică și o linie simplă și este deosebit de potrivit pentru reglarea debitului de apă la corpul de incălzire atunci cand nu este necesară detectarea la distanță a temperaturii ambiante.

Materiale
Buton și corp: ABS
Termostat: cu expansiune de lichid

Caracteristici tehnice
Temperatura max a lichidului din interiorul supapei: 100 °C
Parametri conform EN 215 (numai pentru T 5000)
Histerezis: 0,5 K
Influența presiunii diferențiale D: 0,25 K
Efectul temperaturii apei W: 0,75 K
Timp de răspuns Z: 30 min (T 5000); < 40 min (T 1500)

PLUS
• Elimină dezechilibrele de temperatură în încăperi
• Măresc precizia de reglare, cu posibilitatea de a determina abaterea maximă a temperaturii ambiante față de valoarea de referință
• Reduc temperatura pe circuitul de retur în centrală, cu o creÈ™tere semnificativă a randamentului de producÈ›ie a generatorului

Toate drepturile rezervate © ivarhvac.ro 2017
Concept Piatadesiteuri.ro