+40 21 350 31 81

  bogdan.niculescu@ivar-ro.com

  

Bulevardul Biruintei, nr.139,Oras Pantelimon, Judet Ilfov, Romania

Equimeter

EQUIMETER este un modul de contorizare compact cu trei căi care oferă posibilitatea de a regla atat alimentarea, cat și calea de ocolire, utilizand citirea debitului de pe contorul de căldură, simplificand operațiunile de echilibrare hidraulică.

Este disponibil in două variante de putere/debit È™i permite amplasarea unui contor de căldură de 1,5 m3/h sau de 2,5 m3/h, menÈ›inand totuÈ™i ca È™i conexiuni principale la montanÈ›i È™i la utilizatori racordurile G 3/4” cu etanÈ™are plană. Linile sanitare se pot personaliza È™i vă permit să instalaÈ›i maximum trei contoare volumetrice, sau maximum două cu adăugarea unui dispozitiv de amestecare termostatic. EQUIMETER poate fi livrat pe cadru sau in cutie, preasamblat sau intr-o mască cu componente separate.

Toate componentele electronice sunt livrate separat, alegerea se face in funcție de instalațiile individuale datorită unei game complete de contoare care permit citirea directă a dispozitivelor individuale sau concentrarea datelor intr-un singur punct de citire utilizand protocolul M-BUS sau RADIO.

Toate drepturile rezervate © ivarhvac.ro 2017
Concept Piatadesiteuri.ro