+40 21 350 31 81

  bogdan.niculescu@ivar-ro.com

  

Bulevardul Biruintei, nr.139,Oras Pantelimon, Judet Ilfov, Romania

Equimeter

EQUIMETER este un modul de contorizare compact cu trei căi care oferă posibilitatea de a regla atat alimentarea, cat și calea de ocolire, utilizand citirea debitului de pe contorul de căldură, simplificand operațiunile de echilibrare hidraulică.

Este disponibil in două variante de putere/debit și permite amplasarea unui contor de căldură de 1,5 m3/h sau de 2,5 m3/h, menținand totuși ca și conexiuni principale la montanți și la utilizatori racordurile G 3/4” cu etanșare plană. Linile sanitare se pot personaliza și vă permit să instalați maximum trei contoare volumetrice, sau maximum două cu adăugarea unui dispozitiv de amestecare termostatic. EQUIMETER poate fi livrat pe cadru sau in cutie, preasamblat sau intr-o mască cu componente separate.

Toate componentele electronice sunt livrate separat, alegerea se face in funcție de instalațiile individuale datorită unei game complete de contoare care permit citirea directă a dispozitivelor individuale sau concentrarea datelor intr-un singur punct de citire utilizand protocolul M-BUS sau RADIO.

Toate drepturile rezervate © ivarhvac.ro 2017
Concept Piatadesiteuri.ro