+40 21 350 31 81

  bogdan.niculescu@ivar-ro.com

  

Bulevardul Biruintei, nr.139,Oras Pantelimon, Judet Ilfov, Romania

Despre noi

Grupul IVAR reprezintă o companie în plină ascensiune care operează la nivel internaţional. Înfiinţată în 1985, compania era axată pe producţia de robineţi, de-a lungul timpului IVAR s-a concentrat pe căutarea şi dezvoltarea activă de produse noi şi atingerea celor mai înalte standarde de calitate, devenind astfel una dintre cele mai mari companii producătoare de sisteme sanitare şi de încălzire. În prezent, Grupul Ivar are filiale în 13 ţări: Australia, Belgia, China, Germania, Italia, Norvegia, Anglia, Cehia, România, Slovacia, Spania, USA, Tunisia şi clienţi în întreaga lume Ivar Spa Italia produce elemente inovatoare pentru sisteme sanitare şi de încălzire fabricate în totalitate în Italia.

Cu o cifră de afaceri de peste 130 milioane de euro şi peste 350 de angajaţi în toată lumea, având ca misiune proiectarea şi producerea de soluţii hidronice avansate şi inovatoare , Ivar Spa Italia îşi propune să inoveze piaţa de profil din România.

Compania investeşte în piaţa de cercetare şi în dezvoltarea de noi produse, asigurând astfel creşterea calităţii produselor şi reducerea costurilor de producţie. De asemenea, pune accentul pe inovaţie şi tehnologie pentru a dezvolta noi oportunităţi comerciale. Cu ajutorul produselor şi soluţiilor inteligente, le oferă clienţilor ajutorul necesar pentru împlinirea oricărei dorinţe.

În cadrul evenimentului desfăşurat în data de 11 noiembrie, la Bucureşti, unde Ivar Romania a sarbatorit un an de activitate,Umberto Bertolotti, preşedintele Ivar Spa Italia, a declarat: „Obiectivele noastre principale au fost şi întotdeauna vor fi să fim mai aproape de clienţii noştri, să asigurăm un suport tehnic şi comercial puternic şi să acordăm servicii logistice de calitate în măsură să satisfacă nevoile unei pieţe dinamice de sisteme de încălzire şi sanitare (HVAC). Prin urmare, am considerat esenţial să investim în organizare furnizând companiei o structură adecvată compusă din birouri, showroom şi, mai presus de toate, depozit pe care le puteţi vedea astăzi aici”. Cu o prezenţă de peste 30 de ani în producţie şi dezvoltarea de sisteme şi produse termo-sanitare, Ivar Spa, prin intermediul IVAR HVAC România, va pune la dispoziţia clienţilor săi din România o gamă diversă de produse, sisteme complete şi accesorii: încălzirea şi răcirea în pardoseală, încălzirea în tavan şi în pereţi, distribuitoare, ţevi şi fitinguri, sisteme solare, robineţi pentru radiator, sisteme de măsurare şi control, sisteme sanitare,componente centrale termice.

IVAR HVAC ROMANIA aniverseaza Primul An de Activitate

16/11/2015

Vreti sa lucrati cu noi

VIZITEAZA-NE LA SHOWROOM

Toate drepturile rezervate © ivarhvac.ro 2017
Concept Piatadesiteuri.ro